Întâlnire a Prefectului Județului Constanța cu o delegație britanică

Astăzi, 24.12.2018, la sediul prefecturii Constanța, a avut loc o vizită de curtoazie a unei delegații britanice a marinei regale britanice, prilejuită de sosirea la Constanța a navei britanice HMS ECHO.  Delegația a fost primită de către prefectul județului, domnul Dumitru JEACĂ și de către subprefect, domnul Ionuț DONE.

Comandantul navei, căpitan comandor M. Warren și atașatul naval al Marii Britanii în Romania, maior J. AXCELL au solicitat o întrevedere cu prefectul județului Constanța pentru a-și prezenta omagiile și pentru a își exprima mulțumirea față de modul în  care se derulează parteneriatele strategice bilaterale și regionale.

Nava HMS ECHO, nava militară cu atribuții în colectarea datelor  privitoare la  mediul marin și hidrometrice în scopuri civile și militare, este la prima misiune în România, dar comandantul ei se află pentru a doua oară la Constanța. Atașatul naval a evidențiat că exercițiile militare comune se desfășoară și naval și pe uscat și cu aviația. Delegația britanică a dorit succes pe perioada preluării președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene și a urat sărbători fericite.

Prefectul Județului Constanța le-a mulțumit pentru eforturile constante de a dezvolta parteneriatele comune și le-a urat Crăciun cu multă bucurie la Constanța, unde speră să îi revadă și în calitate oficială și poate și ca turiști.