Publicat în

Cod galben de ninsori și intensificări ale vântului: Structurile MAI sunt pregătite să intervină, la nevoie, în sprijinul populației Click aici pentru întregul articol.

Publicat în

Sâmbătă, 12 ianuarie a.c., la sediul Ministerului Afacerilor Interne, directorul general al Direcției Generale de Pașapoarte, chestor de poliție Mirel Toancă, a susținut o declarație de presă despre noile tipuri de pașapoarte simple electronice și pașapoarte simple temporare. Click aici pentru întregul articol.

Publicat în

Astăzi, 08 ianuarie a.c.,  în sala Remus Opreanu a Palatului Administrativ Constanța, în prezența secretarului de stat din MAI – coordonator pentru relațiile cu instituțiile prefectului – domnul Adrian PETCU și a reprezentanților instituțiilor publice, a avut loc ceremonia de investire a noului subprefect al județului Constanța, domnul Șenol Ali. Pentru întregul articol click aici  

Publicat în

Astăzi, 24.12.2018, la sediul prefecturii Constanța, a avut loc o vizită de curtoazie a unei delegații britanice a marinei regale britanice, prilejuită de sosirea la Constanța a navei britanice HMS ECHO.  Delegația a fost primită de către prefectul județului, domnul Dumitru JEACĂ și de către subprefect, domnul Ionuț DONE. Comandantul navei, căpitan comandor M. Warren și atașatul naval al Marii […]

Publicat în

Astăzi, 17 decembrie a.c., la ora 15.00, în sala Remus Opreanu a palatului administrativ Constanța, în prezența secretarului de stat din MAI- coordonator pentru relațiile cu  instituțiile prefectului- domnul Adrian PETCU și a reprezentanților instituțiilor publice, a avut loc ceremonia de investire a noului subprefect al județului Constanța, domnul Ionuț DONE. Pentru întregul articol click aici.